“Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani…”

Alhamdulillah.. semalam dapat email dari SPA menyatakan sy kena pegi exam kat UM untuk jawatan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29.. ya Allah.. hanya tuhan saja yg tahu perasaan masa 2.. da lama tertunggu2 jawatan ni akhirnya dipanggil jugak walaupun ini baru permulaan iaitu exam.. insyaAllah sy akan buat yg terbaik.. dan mungkin juga ini rezeki anak kami, Qiesya.. insyaAllah..

Bila da tau kena exam terus la usaha mencari soklan2 berkaitan dengan Pengetahuan Am, Daya Menyelesaikan Masalah dan Penaksiran Personaliti.. ternyata exam ni mungkin format baru seperti yg dinyatakan oleh en. dodol dlm commentnya.. huhu.. sepanjang mengoogle ni kebanyakan yg sy jumpa adalah seperti soklan ptd la jugak.. tp mungkin utk soklan f29 tidak semencabar tu la kot.. betulkan kalo sy silap ye kawan2.. sekarang ni pun masih la proses searching info2 berkaitan.. ada yg sy jumpa soklan2 matematik.. nampak senang tp sukar.. huhu.. ada tak buku2 yg jual soklan2 utk exam ni ek agak2nya? kalo ada kompom nk beli la.. hehehe..

So, kpd kwn2 yg dapat gak exam ni harap boleh la share kt sini.. “ilmu yg diajar tidak akan berkurang malah makin bertambah..” jadi jgn dop tumggu2 utk share segala info yg korang tahu tau.. x rugi pun.. kpd yg kena g exam kt UM, kita jumpa kat sana ye.. salam perkenalan.. kalo ada sebarang info2 yg sy jumpa sy akan update dari masa ke semasa.. insyaAllah..

I WISH TO YOU QUYS BEST OF LUCK!!! :)

About these ads